Personal hormonal profiling

PERSONAL HORMONAL PROFILING

 Omdat als je lekker in je vel zit je de hele wereld aan kan!

 Energieker, vitaler, slanker en helder in je hoofd dat is wat Persoonlijk hormonaal profiel(PHP) inhoudt. Beïnvloedt zelf op natuurlijke wijze jouw hormonen!!

 

In deze tijd hoor je meer en meer mensen die vermoeid, depressief of lusteloos zijn. Ook overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen is een groot probleem. PHP verbetert ook uw sportprestaties.

Wil jij:

  • Meer energie hebben
  • Helder in je hoofd voelen
  • Een strakkere taille, benen en billen
  • Je broek weer aan kunnen van 10 jaar geleden
  • Een mooiere egale huid krijgen
  • Lekker in je vel zitten
  • Beter slapen
  • Stress verminderen
  • Op termijn weer dingen kunnen eten waar je nu een probleem mee hebt

Met een op maat gemaakt eet en trainingsprogramma kun jij dit voor elkaar krijgen. Het vergt wel wat discipline maar het resultaat mag er dan ook echt wel zijn. Dus wil jij doelgericht aan de slag dan is PHP echt wat voor jou! Om je stofwisseling omhoog te krijgen waardoor je vet gaat verbranden is het wel nodig om er krachttraining bij te doen. De makkelijkste manier is met kettlebell training. Dit kan je gewoon thuis doen wanneer je daar tijd voor hebt. 20 minuten is voldoende om je stofwisseling omhoog te krijgen.

Als je al veel (crash) diëten hebt gevolgd staat jouw verbranding op een laag pitje. Dit komt omdat je lichaam (te) weinig voedingstoffen binnen krijgt waardoor je het op een spaarstand staat. Het slaat alles op in de vorm van vet voor als er nog slechtere tijden komen. Dit stamt nog uit de tijd dat wij zelf ons eten moesten zoeken. Er is nu een overvloed aan kant en klaar voedsel te koop en veel te veel producten bevatten suiker maar helaas is ons lichaam daar nog niet op aangepast.

METING

Door een huidplooimeting op 12 verschillende plaatsen uit te voeren en online een vragenlijst in te vullen kan er een exacte blauwdruk van jouw hormonale profiel worden gemaakt. Hierdoor kan ik een precies eet- en trainingsschema opstellen. Hiermee beïnvloedt je de onbalans in je hormonen en verlies je plaatselijk vet.

Huidplooimeting

Een hele fijne bijkomstigheid is dat je je jonger en vitaler gaat voelen wat er weer voor zorgt dat je alles makkelijker vol kan houden. Na 4-6 weken wordt er opnieuw gemeten omdat er dan een dusdanige verandering op kan treden dat het profiel moet worden aangepast.

Personal Hormonile Profiling maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen.