PHP verder uitgelegd

PHP verder uitgelegd

Energieker, vitaler, slanker en helder in je hoofd dat is wat Persoonlijk hormonaal profiel(PHP) inhoudt.

Beïnvloedt zelf op natuurlijke wijze jouw hormonen!!

 WEEGSCHAAL DE DEUR UIT!!!

Als je lichaam hormonaal weer in balans komt dan ontwikkel je over het algemeen spiermassa en daardoor verlies je vetmassa. Een kilo spiermassa neemt maar ¼ van de ruimte in t.o.v vetmassa. Je gewicht kan daardoor hetzelfde blijven maar in de spiegel en aan je kleding merk je dat je centimeters verliest op jouw probleemgebieden. Vaak hoor je dat je het in je gezicht ziet als je afvalt maar op deze manier blijft je gezicht er goed uit zien en val je daar dus niet teveel af wat wel het geval is met crash diëten. Ook je huid wordt weer egaler en gezonder om te zien. Om niet gefrustreerd te raken raad ik echt af om op de weegschaal te gaan staan. Want teveel stress heeft weer grote invloed op je hormonen en zal het hele proces vertragen.

 

VERSCHIL MANNEN EN VROUWEN

Er is een behoorlijk verschil tussen mannen en vrouwen maar ook onderling. Wat voor de één een goed eetpatroon is wil niet zeggen dat dit voor de ander ook geldt. Het hangt af van de hormonale disbalans in een lichaam. Bij vrouwen zien we vaak een oestrogeen disbalans door bijvoorbeeld de pil maar ook bij het ouder worden veranderen er hormonen. Hierdoor wordt er vaak vet opgeslagen op de heupen, billen en benen. Mannen hebben vaak door stress een cortisol waardoor er vet op de buik of borst wordt opgeslagen. Een testosteron disbalans veroorzaakt de bekende zwembandjes.

Verkeerde voeding heeft een grote invloed op je hormonen en geeft daardoor problemen aan je maag en of darmen. Met PHP ontdek je je eigen eetpatroon zodat je weet wat werkt voor jou als individu.