Kettlebell

Kettlebell

Van de kettlebell training is bewezen dat het een zeer efficiënte training is die de kracht, snelheid, coördinatie en core stability (stabiliteit van de rompspieren) verbetert. De oefeningen zorgen er voor dat je heel veel spieren in een keer traint.

Twee tot drie korte trainingen per week zijn al voldoende om snelle lichamelijke verbetering te krijgen en de verbranding om hoog te krijgen. Het ‘afterburn’ effect is ook hoog, je spiermassa vergoot en dit betekent dat je meer energie verbruikt en dit is zeer positief voor het aanmaken van het groeihormoon, dit stimuleert de vetverbranding.

Ideaal is dat je de kettlebell overal mee naar toe nemen en er ook lekker in de buitenlucht mee kan  trainen. Je hebt geen grote ruimte nodig, wel een wat hoger plafond.

Het lijkt simpel maar de resultaten zijn spectaculair. Flexibiliteit, stabiliteit en conditie verbeteren enorm door een paar keer per week ee kettlebell training te doen. In een korte tijd behaal je veel resultaat. Met maximaal 20 minuten intensief trainen zullen je spieren enorm verstevigd worden en je verbranding verhogen!

Wil jij thuis of in de tuin trainen op de tijd die jij wil? Met een kettlebell kan dat!

Kettlebell training in de tuin

Vanaf juni ga ik ook elke week op een vast tijdstip kettlebell training geven in kleine groepjes bij mij op het erf, zodat ik iedereen goed kan helpen. Daarnaast kan je dit vaste moment per week ook gebruiken als extra stimulans en motivatie. Heb je interesse?  Dan kan je je hiervoor opgeven via de e-mail.