Mylogenics behandeling

Mylogenics behandeling

De mylogenics behandelingen verschillen per persoon.

Kort samengevat zoek ik naar de locatie waar de pijn vandaan komt. Rugklachten verhelp ik vaak door verklevingen weg te halen, of spieren los te maken in bijvoorbeeld een beenspier. Binnenkort zal ik dit verder en duidelijker toelichten in begrijpelijke taal.

Klachten en blessures ontstaan in de loop der jaren. Als je niet met bepaalde afwijkingen/pijnklachten bent geboren maar deze later zijn ontstaan in je leven dan is de kans groot dat je hier ook weer helemaal van kunt herstellen m.b.v. mylogenics. Ook als die klachten al meerdere jaren bestaan. Aangezien elke klacht en elk mens verschillend is zal ik deze ook per persoon bekijken en behandelen. Niet 1 behandeling is hetzelfde en dat maakt het voor mij erg interessant om de oorzaak op te lossen. Meestal zijn er tussen de 2 en 5 behandelingen nodig om van de klachten/blessures af te komen. Soms is 1 behandeling al genoeg!

Hoe voelt een behandeling?

Een behandeling is niet altijd geheel pijnloos. Echter na de behandeling voelt het lichaam meestal weer los, de benodigde zuurstof kan weer worden aangevoerd en je voelt de energie weer stromen.

Soms kan je een beetje rillerig worden of het koud krijgen. Dit is omdat het lichaam weer de kans krijgt om te gaan herstellen en de spieren die verkleeft waren weer goed kunnen functioneren. Het kan zijn dat na een paar dagen je andere klachten ervaart. Meestal gaan deze binnen een week over maar het kan ook zijn dat een vervolg behandeling nodig is omdat er nog onderliggende spieren vast zitten. Het lichaam krijgt nu weer de kans om dit te voelen en een seintje te geven dat hier nog een probleem zit. Over het algemeen ben je een dag of 2 wat stijf en kan het wat beurs aanvoelen. Dit hoort bij het herstel en gaat vanzelf weer over. Ik raad wel aan om visolie te slikken omdat dit het herstellend vermogen van de spieren versneld.

Revalideren

Mocht je geblesseerd raken dan kan het genezingsproces versneld worden met rehabilitatie oefeningen. Deze oefeningen kan ik op maat voor je verzorgen zodat je sneller dan gemiddeld weer je dagelijkse bezigheden kunt doen of je sport weer sneller kunt oppakken. Deze techniek is een combinatie van release, activatie en rehabilitatie. Dus mocht je met een blessure zitten en je wilt hier snel vanaf dan kan ik je wellicht helpen. Dit kan alleen bij spierblessures/peesblessures, botbreuken moeten eerst door het lichaam zelf herstellen. Daarna kan ik een programma maken om snel te revalideren.